Rólunk

A BodyU ötlete egy küzdelmes és hosszú személyes történet kapcsán született. Ahogyan az sok más sorstársammal is megesett, szülés után képtelen voltam leadni a rajtam maradt kilókat, sőt, egyre csak híztam. Borzasztóan csüggedt voltam és nyilvánvalóan elégedetlen azzal, aki visszanézett rám a tükörből. Rengeteg próbálkozás, két év reménytelenség és kb. hat orvos után végre kiderült az ok, miért nem tudom visszanyerni régi önmagam: PCOS-em van.

Amint erre fény derült, beleástam magam a témába, rengeteget olvastam és tanultam a hasonló betegségekről, és végre elkezdtem fogyni és rendbe jönni lelkileg is. Ebben a két évben sokat tűnődtem azon, vajon hány nő küzd hasonló panaszokkal és hányan vannak, akik nem találják a kiutat ebből a rettenetes egészségügyi labirintusból.

Így jött a BodyU gondolata, mert szerettem volna a hozzám hasonlóknak segíteni és egyetlen helyen összpontosítani a legjobb szakembereket. Célom, hogy a hozzánk betérő vendégek külsőleg és belsőleg is egészségesen távozzanak. Kiváló szakmai csapatunknak köszönhetően ehhez tőlünk minden támogatást megkapnak.

Kocsi Petra

A BodyU megálmodója