Végleges dióda lézeres szőrtelenítés

A diódalézer fényét a szőrben lévő melanin (pigment) nyeli el és vezeti le a szőrtüszőbe, ahol hővé alakul (kb. 70 C°), és kiégeti, roncsolja a szőrtüszőben lévő mátrixsejteket, melyek nem hoznak létre több szőrszálat.

Mikor érdemes belevágni a végleges szőrtelenítésbe?

  • Ha már unod, hogy állandóan szőrtelenítened kell és szőrtüsző-gyulladással küzdesz.
  • Ha unod a mindennapos borotválkozást és azt, hogy már másnap kezdheted elölről az egészet.
  • Ha sima, bársonyos bőrt szeretnél – és gondtalanságot, na meg időt spórolni. És mindezt biztonságosan, hatékonyan és tartósan, akkor várunk szeretettel a BodyU-ban, lézeres szőrtelenítésre!

Mire számíts, ha minket választasz?
✅ selymesen puha és szőrtelen bőrre
✅ a bőrirritációk teljes megszűnésére
✅ arra, hogy több időd lesz, mert nem kell bajlódnod a szőrtelenítéssel és lehetsz spontán, ha szoknyát húznál vagy úszni, szaunázni mennél

Miért válaszd szalonunkat?

Piacvezető gép

Orvosi minősítéssel, és számos díjjal rendelkezik

Kedvező árak

Megújuló havi akciók, csomagajánlatok

Fontos vagy!

Rád szabott kezelési terv. Rugalmas időpontfoglalás

A piacon rengeteg féle diódalézeres szőrtelenítő gép elérhető már, sajnos.  Annak ellenére, hogy a gépek között óriási különbség van, az olcsóbb, kevésbé hatékony gépekkel kezelő szalonok sem olcsóbbak, sőt…

Diódalézeres szőrtelenítő gépet BÁRKI vásárolhat, az áraik átlagban 3 millió Ft és 18 millió forint között mozognak. 

Hatalmas az árbeli különbség, ezzel együtt egyenesen arányosan a kezelések minősége és hatékonyága is. 

Egy olcsóbb kategóriás, kínai ne adj isten koreai géppel SOHA NEM LESZ OLYAN AZ EREDMÉNY, mint egy orvosi minősítéssel rendelkező, európai gyártmányú, közel 20 millió forintos géppel. 

Ha az olcsóbb gépek ugyanazt tudnák nyújtani, mint a legdrágábbak, akkor senki nem fektetné be egy lakás árát szőrtelenítő gépbe. 

A kínai/koreai és egyéb pár millió forintos gépekkel kapcsolatosan az az általános tapasztalat, hogy a kezelés elviselhetetlenül fáj. Az első két kezelés után a szőrnövekedés  látványosan csökken, de pár hónap múlva újra elindul, így a szőrtelenítés ára csak ablakon kidobott pénz volt.

A BodyU szalonban elérhető diódalézeres szőrtelenítő gép a létező legjobb, legmagasabb árkategóriájú gép. 

Ezzel a géppel garanciát tudunk vállalni arra, hogy a kezelés valóban hatékony lesz és a későbbiekben sem lesz nagyfokú visszaszőrösödés a kezelt területeken. 

A gép mellett, kezelő személye is nagyon fontos. A lézeres szőrtelenítés egy olyan szakma, amit nem lehet egy pár órás tanfolyam alatt elsajátítani. A kezelő személynek hiába van oklevele az elvégzett tanfolyamról, ha hiányzik a tapasztalat. 

Tapasztalat hiányában a kezelés fájdalmas lehet, és a bőr is könnyen megéghet.

Szalonunkban több éves tapasztalattal rendelkező szakemberek végzik a kezeléseket, akik alapos bőrvizsgálat után állítják be a gépet, az egyéni igényeknek megfelelően. 

A tanácsunk:

Mielőtt belevágsz a lézeres szőrtelenítésre, mindig érdeklődj milyen gyártmányú a gép, nézz utána neten, mik a vélemények róla és arról is érdeklődj a kezelő mennyi tapasztalattal rendelkezik, ha nem akarsz pórul járni. 🙂

Milyen eredmény várható?

Területtől függően 4-6 kezelés után tartós, 6-8 kezelés után végleges eredmény látható. A szőr  a kezelések erlőrehaladtával fokozatosan kopik ki, már az első kezelést követően is látványosan kevesebb szőrszál fogja megkereseríteni a mindennapjaid.

Fáj a kezelés?

Egyénfüggő, de a tapsztalataink szerint az érzékenyebb területeken, mint az intim rész és az arc picit kellemetlen, szúró érzés jelentkezhet. 
Egyéb területeken, akár teljesen érezhetetlen is lehet.

Szőrtelenítés előtt

Kezelés előtt 2-3 héttel már csak borotválni szabad a területet, és két kezelés között is csak ez a megengedett. Epilálni, gyantázni TILOS!

Kezelés előtt minimum 3 nappal már nem szabad napozni, vagy szoláriumozni, mert ezeknek hatására a melanin sejtek osztódásnak indulnak. Mivel ez a bőrben lévő pigment sejt, a bőr barnaságát ezek adják, tehát minél több van annál barnább a bőr és bár az Epildream One géppel biztonságosan lehet sötét bőrt is kezelni, a sikeres kezeléshez szükségünk van a bőr és a szőr közötti kontrasztra, hogy a szőr sötétebb legyen és abban tudjon elnyelődni a fény. A dióda lézer hatásmechanizmusa is azon alapul, hogy a fény elnyelődik a melanin sejtekben így ennek hiányában kevésbé lesz eredményes a kezelés.

Szőrtelenítés után

Fontos, hogy azokon a területeken, ahol a kezelést végeztünk 50 faktoros fényvédőt használj, hogy óvd a bőröd az UV sugárzástól.
Kezelések között is csak borotválni szabad a kezelt területet.

Bejelentkezés

Telefon: +36 30 433 02 15 
E-mail: hello@bodyukeszthely.hu

Az időpont véglegesítéséhez 20% előleg fizetése szükséges. 24 órán túli lemondás esetén ez az összeg visszajár, vagy következő időpontra átvihető. 24 órán belüli lemondás esetén az előleget nem áll módunkban visszafizetni. 
Kérjük, a fentiek tudatában foglalj csak időpontot! Köszönjük!


Az árak egy alkalomra vonatkoznak.