Végleges dióda lézeres szőrtelenítés

Mindig törekedtünk arra, hogy szalonunkban a legjobb, leghatékonyabb géppel végezzük a kezeléseket. Éppen ezért a szalonunkban elérhető diódalézeres szőrtelenítő gép is kiemelkedő a hasonló gépek között, mind teljesítményben, mind hatékonyságban. 
A gép európai gyártmányú, nem kínai/koreai utánzat. Ez garancia arra, hogy vendégeink valóban elégedettek lesznek az eredménnyel.Miért válaszd szalonunkat?

– A kezelés VALÓBAN FÁJDALOMMENTES
– NAGY SEBESSÉGŰ, 20 HZ-ES DIÓDÁS LÉZER
– HATÉKONY ÉS RENDKÍVÜL BIZTONSÁGOS
– VALÓBAN LEHETŐVÉ TESZI AZ 1-6 BŐRTÍPUS HATÉKONY KEZELÉSÉT
– A PIACON LÉVŐ LEGGYORSABB GÉPEK EGYIKE

Többen panaszkodnak arra, hogy a fájdalommentesnek ígért kezelés, valójában nagyon is fáj. De nem nálunk!
Erre a kezelésre extrán érvényes az, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség számít. 
A kezelést mi lassan csináljuk, a gépet addig állítjuk, a területet addig hűtjük, míg a vendég a kezelést megfelelőnek és fájdalommentesnek nem érzi.
Időt szánunk arra, hogy az első kezelés megkezdése előtt konzultáljunk, mindenről alaposan tájékoztatni tudjunk, meg tudjuk határozni a számodra legmegfelelőbb gépbeállítási paramétereket, és Te is fel tudj tenni minden, benned felmerülő kérdést. 

A kezeléseket diszkrét környezetben végezzük, a higiéniára kiemelten figyelünk.

Milyen eredmény várható?

Területtől függően 4-6 kezelés után tartós, 6-8 kezelés után végleges eredmény látható. A szőr  a kezelések erlőrehaladtával fokozatosan kopik ki, már az első kezelést követően is látványosan kevesebb szőrszál fogja megkereseríteni a mindennapjaid.

Szőrtelenítés előtt

Kezelés előtt 2-3 héttel már csak borotválni szabad a területet, és két kezelés között is csak ez a megengedett. Epilálni, gyantázni TILOS!

Kezelés előtt  nem szabad napozni, vagy szoláriumozni, mert ezeknek hatására a melanin sejtek osztódásnak indulnak. Mivel ez a bőrben lévő pigment sejt, a bőr barnaságát ezek adják, tehát minél több van annál barnább a bőr és bár az Epildream One géppel biztonságosan lehet sötét bőrt is kezelni, a sikeres kezeléshez szükségünk van a bőr és a szőr közötti kontrasztra, hogy a szőr sötétebb legyen és abban tudjon elnyelődni a fény. A dióda lézer hatásmechanizmusa is azon alapul, hogy a fény elnyelődik a melanin sejtekben így ennek hiányában kevésbé lesz eredményes a kezelés.

Szőrtelenítés után

Fontos, hogy azokon a területeken, ahol a kezelést végeztünk 50 faktoros fényvédőt használj, hogy óvd a bőröd az UV sugárzástól.
Kezelések között is csak borotválni szabad a kezelt területet.

Bejelentkezés

Telefon: +36 30 433 02 15 
E-mail: hello@bodyukeszthely.hu

Az időpont véglegesítéséhez 20% előleg fizetése szükséges. 24 órán túli lemondás esetén ez az összeg visszajár, vagy következő időpontra átvihető. 24 órán belüli lemondás esetén az előleget nem áll módunkban visszafizetni. 
Kérjük, a fentiek tudatában foglalj csak időpontot! Köszönjük!