Termosalud rádiófrekvenciás testkezelés

A rádiófrekvenciás testkezelések nagyágyúja elérhető a BodyU-ban!

Rádiófrekvenciás kezeléseket már évek óta végzünk, szuper eredményeket értünk el, több száz, de lehet, hogy ezer elégedett vendég szól mellettünk. Éppen ezért elérkezett az idő. hogy szintet lépjünk…. 

Mi a kezelés hatásmechanizmusa?

A rádiófrekvenciás zsírbontás olyan forradalmi módszer, amely műtéti hegek és zsírleszívás nélkül segít elérni az álomalakot. Ez a kezelés során a bőrt 40-42°C-ra melegítjük fel, A RF hullámok hatására  a zsírszövet pedig 60 °C-ra melegszik fel. ( A vendég tűréshatárának megfelelően ezt a hőmérsékletet tudjuk növelni, illetve csökkenteni is.) ami beindítja a zsírbontást és a zsírsejtek szétesését.

A hő hatására a zsírsejtek belseje folyékony, cseppfolyós halmazállapotú lesz, majd a sejtek kiürülnek, így összezsugorodnak. A zsír a nyirokrendszeren keresztül kiürül a szervezetből, ezért fontos, hogy a kezelés alatt napi 2-3 liter folyadékot fogyasszunk. A hő hatására a kollagén termelés is beindul, így a bőr rugalmasabb, feszesebb lesz. 

Ezáltal a rádiófrekvenciás zsírbontás egy fogyókúra után megereszkedett bőrre, vagy súlyfelesleg nélküli narancsbőr eltüntetésére is nagyon hatásos.

Alkalmanként akár 2-3 cm-t is fogyhatunk, és mindez fájdalommentesen történik.

Az elsődleges előnye ennek a módszernek az, hogy az egyik legeredményesebb eljárás az alakformálásban, a felhalmozódott zsír lebontásában és eltávolításában. Emellett javítja az anyagcsere folyamatait, elősegíti a nyirok- és vérkeringést, amely hozzájárul a fogyás beindításához.

Ezenkívül a rádiófrekvenciás zsírbontás karcsúbbá teszi és formálja az alakot. Hatékonyan csökkenti a narancsbőrt és a nyúlási csíkokat is. A legjobb az egészben, hogy mindezt műtéti beavatkozás nélkül és fájdalommentesen érhetjük el.  • A  kezelést hetente egyszer, maximum 2szer (3nap kihagyással) célszerű elvégezni. Egy kúra 6 kezelésből áll, de az eredmény már az első pár alkalom után centikben mérhető. 
  • A kezelést követően ajánlott nyirokmasszázs, ultratone vagy bármelyik kardió gépünk használata, mert ezek segítik a feloldott zsírszövet gyors távozását a szervezetből.
  • A tökéletes eredményhez  a kezelést követő 3 napban a cukor és szénhidrát bevitelének csökkentése ajánlott.
  • 2,5-3,5 literre kell növelni a napi folyadék bevitelt

A rádiófrekvenciás testkezelés hatása:

ÉS a LÉNYEG: Miben más, mitől több a TERMOSALUD gép?

Olasz gyártmányú, orvosesztétikai gép – ami garancia a hatékonyságra – nem pedig himihumi kínai gép, amivel sajnos egyre több szalon téveszti meg a vendégeit…

Ezzel a géppel fókuszáltabban tudunk kezelni, a kezelt területet gyorsabban át tudjuk melegíteni, így a zsírsejtek a hőhatás mellett „sokkhatás” is éri, így nagyjából +40%-al emelkedik a kezelés hatéknysága. 

A Termosalud gépnél a vendég adottságaitól függően azt is tudjuk szabályozni, milyen mélységben történje a kezelés. 
Miért jó ez?
Mert így akinek zsírbontásra van szüksége, tudjuk célozni a mályebben fekvő zsírsejteket is, aki pedig a narancsbőrt szeretné eltüntetni, náluk is tudunk használni egy sokkal célzottabb beállítást. 

Árak

Ezzel a géppel az elképesztô ereje miatt csak 30 perces kezeléseket végzünk, maximum hetente 2x.
A 30 perc alatt tudunk kezelni egy nagyobb területet, pl: teljes has és derék, vagy több kisebbet pl, belsô comb, karok.

A 30 perces kezelés ára 20.000 Ft, ami magában foglal 20 perc nyirokmasszázst is, amit közvetlenül a Termosalud kezelés után kell igénybe venni,