ROLLSHAPE

Egy olyan gépet kerestünk, aminek segítségével kevesebb erőfeszítéssel, látványosabb eredményt tudsz elérni, így találtunk rá a rollshapre, amely azonnal meggyőzött minket, így bekerült szalonunkba.

Mi is az a Rollshape?

A Rollshape izomlazítás, zsírsejtbontás, bőrregeneráció, és regenerálás egyszerre. A forgó fa görgőkkel felszerelt készülék nem finomkodik a cellulittal és a feszes izmokkal. Használata ellazít, fogyaszt és relaxál is egyben.

Hatékony működését infra-, színterápiás és kollagénserkentő lámpák, levegő ionizátor teszi teljessé. A készülék teljesen automata, az igények szerinti előreprogramozott funkciói a test egészére hatnak.

Miért válaszd lazításnak a Rollshape-t?

– méregtelenít a nyirokmasszázs, az infrafény és a hőhatás által

– fogyasztó és zsírbontó hatású a vérkeringés és az anyagcsere serkentésével

– segíti a relaxációt, a felfrissülést és a mentális jólétet a színterápia alkalmazásával

– energiával tölti fel a szervezetet, pozitívan hat a csakrákra és a meridiánokra

– stimulálja a bőrt, beindítja a regeneráló folyamatokat: a kollagénképződést, a bőr megújulását, fiatalodását

A Rollshape “edzés”…

…valójában egy aktív kikapcsolódás, regenerálódás. Önmagában is használható, ha csupán egy napközbeni masszírozásra vágysz, ám a legnagyobb hatásfokot akkor éri el, ha egy edzést követően alkalmazod! Izomlazító, fogyasztó, bőrkondícionáló és általános kedélyállapot javító hatása egyedülálló felépítésének köszönhető: nincs más olyan készülék, amely mindezek eléréséhez egyben nyújtaná az infravörös lámpákat, és a színterápiát. A közönségkedvenc funkciója azonban a fagörgős masszírozó, amelynek intenzitását saját kénye-kedve szerint állíthatja be minden vendég.