Az eredeti, utánozhatatlan LPG endermologie testkezelő gép!

A BodyU Keszthely Szalonjában elérhető az eredeti és utánozhatatlan LPG endermologie testkezelő gép! A világszerte elismert lipomasszázs gép most számodra is hozzáférhető!

Az LPG olyan csúcstechnológiás gép, mely sejtszinten hat a vákuum erejével –  a kötőszövetet stimulálja különböző irányú és sebességű hengerekkel, aminek következtében fogyaszt, feszesít, minimalizálja vagy eltünteti a narancsbőrt, ellazít és méregtelenít, mindezt fájdalommentesen!

Régóta álmodoztunk az eredeti LPG endermologie gépről, mellyel olyan szintre tudtuk emelni szolgáltatásaink minőségét, amire mindig is vágytunk.

Hadd meséljünk még egy kicsit az LPG kezelésrőlRöviden: kiemelkedő hatékonyság, meggyőző és tartós eredmények, utánozhatatlan technológia!

Hosszabban: az LPG egy exkluzív bőrfiatalító és alakformáló, világszerte használt és elismert gép, látványos eredményekkel, hosszantartó hatással – feszesít, fogyaszt és a narancsbőrt is eltünteti vagy minimalizálja. Mindezt fájdalommentesen!

Miben segít az LPG kezelés?

– Alakformálás, fogyasztás, cellulit-kezelés
– Célzott zsírbontás
– Testkontúr formálás
– A bőr esztétikai kezelése, feszesítés
– Öregedéssel járó bőrproblémák javítása
– Közérzet-javítás, vitalizálás, wellness
– Keringés-javítás, nyirokkeringés javítása (ödéma, visszér)
. Zsírleszívás és plasztikai műtétek nem kívánt velejárói ellen nyújt hatékony megoldást

Várható eredmények, hatások

 • Szövettípusnak megfelelő kezelést biztosít
 • Formálja a testet, fogyaszt, karcsúsít
 • Edzi, erősíti a kötőszövetet
 • Javítja az izmok teljesítményét
 • Hatékony az izom-, ízületi- és gerincfájdalmak esetén is
 • Kezeli a keringési problémákat (ödéma, visszerek)
 • Kezeli, eltünteti a narancsbőrt, a cellulitot
 • Helyreállítja a bőr tónusát, feszességét
 • Helyreállítja a bőrmegereszkedést
 • Oldja az izomfeszültséget, izomfájdalmakat
 • Kezeli az ízületi problémákat
 • Javítja a sérült szövetek állapotát, esztétikumát (égés, hegek)

Hogy mi a titok?

Az, hogy ez a forradalmian új eszköz lehetővé teszi a kötőszövet formálhatóságát, amely a zsírmobilizásban, feszesítésben és narancsbőr-kezelésekben új távlatokat nyitott.

És hogy működik?

Az egyedülálló kezelőfejeknek köszönhetően mechanikusan stimulálja a kötőszöveteket, újraaktiválva a sejtek anyagcseréjét.

Ott, ahol a diéta és a torna csődöt mondott, jön képbe az LPG kezelés, mely célzottan, a legmakacsabb terüléteken képes kifejteni hosszantartó hatását!

Hogyan néz ki egy kezelés?

I. Konzultáció
Először egy beszélgetés keretében egyeztetjük a vendég célját – fogyni szeretne, formálódni, izmosodni vagy megszabadulni a narancsbőrtől.
Ezután következik az alapos állapotfelmérés, ahol a Szalonban dolgozó szakember megvizsgálja a vendég bőrét, kötőszövetének állapotát, felméri a kritikus területeket, beszélnek a vendég életmódjáról, kiszámolják a testtömegindexét, testzsír-százalékát, alapanyagcsere-kalóriáját.
Az állapotfelmérés 20-30 percet vesz igénybe.

Ezután részletes kezelési tervet állítunk össze, hogy a vendég céljainak eléréséhez milyen kezelésekre lesz szükség, hány alkalommal.
Az állapotfelmérés kezeléssel egybekötve, vagy bérletvásárlás esetén INGYENES. Önmagában, tehát kezelés igénybevétele, vagy bérletvásárlás nélkül 5000 Ft.
 
Időpontfoglalásakor figyelj arra, hogy konzultációs időpontot is foglalj, a kezelés elé. Online időpontfoglaló rendszerünkben ezt könnyedén meg tudod tenni.
II. Az LPG kezelés

A kezelés időtartama 35 vagy 50 perc.
A kezelés egy erre a célra kifejlesztett, speciális kezelőruhában történik, melyet az öltözőben tud átvenni a vendég. Ez a vékony és rugalmas anyagból készült, szorosan a test vonalát követő LPG bodywear biztosítja a kellő diszkréciót és higiéniát. A kezelés alatt végig ezt a kezes-lábas ruhát viseli a vendég, így nem kell fehérneműben, szinte meztelenül tartózkodnia a testkezelő előtt – éppen ezért a nagyon szégyenlősek is bátran belevághatnak a kezelésbe!

A kezelés diszkrét környezetben, teljesen fájdalommentesen zajlik.
A gép kezelőfeje két hengerből áll. Miközben a vákuum enyhén megemeli a kezelt szöveteket, a forgó hengerek finoman masszírozzák a bőrfelületet. A kezelés minden esetben testre szabott és egyéni, ugyanis a hengerek forgási iránya és sebessége a kezelt bőr adottságainak és a kezelés céljának megfelelően szabályozható.

A kifejlesztett Endermologie® technológia azért forradalmasította a nyirokmasszázst, mert a „szokásos” kék-zöld foltok helyett egy kellemes masszírozást érez csupán a vendég.
A masszázs nyomvonalát és irányát technológiai vizsgát tett, LPG testkezelő irányítja.

Beszéljünk az eredményekről

A kezelések eredménye 6 kezelés után már szemmel látható. 
Az LPG Protokoll szerint, a maximális hatékonyság eléréséhez, minimum 12 kezelés ajánlott kúraszerűen, heti 2-3 kezelés formájában. Természetesen mindez függ a probléma súlyosságától is. Szakvéleményt az állapotfelmérés után tudunk mondani.
A kezelő minden esetben javaslatot tesz arra vonatkozóan, hogy hány kúra lenne ideális a vendég számára, amivel el tudná érni a kívánt célját.
Egy kezeléssorozat után vagy újabb kúra következik vagy elég lehet heti egy majd kétheti egy fenntartó kezelés.

Az LPG-ről

AZ LPG® Systems cég 1986-os alapítása óta 37 év kutatási- és technológiai fejlesztés eredményeképpen alkotta meg a világon piacvezető Cellu M6® sejtstimulációs exkluzív bőrfiatalító és alakformáló technológiájával ellátott szépségipari berendezéseit, melyek számos problémára nyújtanak hosszantartó és látványos eredményeket a testkezelés, alakformálás területén.

Mivel számos testkezelő gép jelent meg az alakformálás piacán, fontos megjegyezni a három kulcsszót mely az LPG® kezelést egyedülállóvá teszi: független motorizált hengerek.

Csupán ez a technológia teszi lehetővé a különböző irányú és sebességű hengerekkel történő manőverek alkalmazását. Amennyiben a hengerek nem függetlenek egymástól, vagy nem motorizáltak nem lehetséges a különböző problémák (feszesítés, narancsbőr kezelés, zsírtörés, fogyasztás), különböző kötőszöveti mélységben való kezelése. Gondoljunk csak arra, hogy amíg egy feszesítés esetében a kötőszövet felszínét kell kezelni, addig egy lokalizált zsír vagy narancsbőr esetében, különböző mélységekben kell a kötőszövetet mobilizálni.

Az LPG® professzionalizmusát és több mint 36 éves tapasztalatát a piacon számos klinikai kutatás és publikáció, valamint a kutatások eredményeképpen folyamatosan továbbfejlesztett protokoll támasztja alá.

Az LPG® egy forradalmian új eszköz, mely lehetővé tette a kötőszövet formálhatóságát, ezáltal segít elérni a zsírtörést, fogyasztást, feszesítést, narancsbőr-kezelést. Az LPG® hívta fel a világ figyelmét arra, hogy a titok nyitja a kötőszövet, hiszen a sejtektől a kollagénrostokig izom- és kötőszövetek  kapcsolják össze testünk különböző elemeit.

Az LPG® új nevet adott a módszernek, ez az  „ENDERMOLOGIE®”. A védjegyet 1998 áprilisában be is jegyezték.

Endermologie kezelések ellenjavallatai

 •  Rosszindulatú daganatos megbetegedés
 • Gyulladás a szervezetben
 • Trombózis
 • Fertőzés, vírus, láz, bőrkiütés
 • Vérbetegség, vérhígítók szedése, vérrög
 • Terhesség
 • Transzplantált szerv
 • Veseelégtelenség
 • Vitiligo (pigmenthiány)
 • Pajzsmirigy túlműködés
  Az esetleges helyi ellenjavallatokat az állapotfelmérés alkalmával szűrjük!

A következő esetek a kezelés eredményességét befolyásolhatják

 •  Pajzsmirigy működés rendellenessége
 • Cukorbetegség, IR
 • Hormonális működés rendellenessége
 • Szteroidok szedése
 • Alkoholfogyasztás
 • Mértéktelen, egészségtelen életmód, táplálkozás

Mivel kombinálhatod az LPG kezeléseket?

Vannak olyan problémák és testrészek, melyeknek szüksége lehet extra rásegítésre. Ezeket az állapotfelmérés- konzultáció során átbeszéljük, és az igényeidet figyelembe véve állítjuk össze az ajánlott kezelési tervet.

Csak pár példa:

 •  Kilóban is fogyni szeretnél: Az LPG kezelés érdemes InfraslimX edzéssel kombinálni
 • Kötényhas esetén ajánlott az LPG mellé bevetni az ultrahangos kavitációt is
 • Lymphödéma esetén az LPG kezelést kombináljuk nyirokmasszázzsal

Vendégeink eredményei