Valljuk, hogy mindig van hová fejlődni, ezért folyamatosan frissítjük gép parkunkat is. 
Megérkezett szalonunkba a legújab csodánk : EXILIS, a világon egyedülálló gép, mely két technológiát használ egy időben

Az EXILIS kezelés magában foglalja az ultrahang (kavitáció) és a rádiófrekvenciás kezelést is. Tehát egyszerre, két különböző technikával támadunk a zsírsejtek és a megereszkedett bőr ellen, mindezt úgy, hogy a fej folyamatos hűtésének köszönhetően a páciens számára kellemesebb a kezelés az eddigi rádiófrekvenciás kezeléseknél!

EZ AZ EDDIGI LEGJOBB GÉPÜNK ÉS LEGHATÉKONYABB KEZELÉSÜNK!

-4cm külünbség egyetlenEXILIS kezelés hatására. A kezelést szalonunkban végeztük, saját eredményünk!

Mit tud az EXILIS?

A világ egyetlen rádiofrekvenciás és ultrahangos készüléke valós idejű monitorozással, szabályozott hűtéssel, impedancia intelligenciával és a zsírréteg vastagságához igazítható paraméterezéssel. Ez egy olyan gép, amely nem invazív módon kezeli a ráncokat, a laza megereszkedett bőrt és a zsírfelesleget. A kezelés mindenki számára ideális tetőtől-talpig, bőrszíntől függetlenül. A szabályozott fűtés és hűtés biztosítja az energia fájdalommentes eljutását a szövet különböző rétegeihez.

A kép szemlélteti, hogy a kezelőfej hűtésének köszönhetően mennyivel mélyebben, ezáltal hatékonyabban tudunk kezelni.

Bőrfeszesítés és ránctalanítás a rádiófrekvencia és az ultrahang erejével

Az Exilis gép két jellemző és jelentős problémára nyújt egyszerre megoldást.
Testünk kollagéntermelése az évek előrehaladtával egyre inkább csökken, minek következtében bőrünk veszít feszességéből és megereszkedik.
Emellett testünk zsírtartalma növekedni kezd.
Az EXILIS egy olyan rádiófrekvenciás és ultrahangos készülék, mely a világon egyedüli módon egyszerre kínál megoldást mindkét elváltozásra úgy, hogy a test bőrfelszín alatti mély szöveteit célzottan felmelegíti, a hő hatására a zsírsejtek összezsugorodnak, a kollagéntermelés pedig beindul.


A kezelés során a termikus hőenergiára támaszkodunk, elérve a 40-42 fokos terápiás hőmérsékletet, amely segítségével megtörjük az elasztin és kollagén rostokat. Ezáltal egy természetes folyamat indul el a szervezetben, ahol a fibroblasztokat arra ösztönözzük, hogy új kollagén és elasztin rostokat állítsanak elő. A testkezelésben alkalmazott módszer olyan, hogy nemcsak képes zsírt lebontani és bőrt feszesíteni, hanem a speciális hűtő-fűtő funkció révén az applikátorba épített ultrahang energiának köszönhetően beállíthatjuk, hogy az energia milyen mélyszöveti rétegekbe hatoljon.

Ez tulajdonképpen egy sejthalált előidéző kezelés amely során a szövetet 40-42 fokra hevítjük, ami zsírszövet esetén 45 fokot eredményez, így indítva el a sejtek halálát. Az eredmények fokozatosan alakulnak ki 30-60 nappal a kezelés után, azonban már a kezeléssorozat alatt is látványos eredmények tapasztalhatóak.

Hogy ennek mi az eredménye?

Feszesebb bőr, tónusosabb test, karcsúbb alak.
Mindezt természetesen fájdalommentesen, kellemetlenségek, illetve tű és szike nélkül.
Ez egy esztétikai kezelés, zsírbontó és feszesítő hatással. 

A fenti képek nem szalonunkban készültek, de attól még tökéletesen szemléltetik az EXILIS kezelés hatékonyságát.

Felhasználási helyek

Feszesítésre és zsírbontásra a hason, a derékon, a lábakon és a karokon használjuk, ránctalanításra az arcon, a nyakon és a dekoltázs területén.

A kezelés jellemzői

A kezelés gyors, 15-45 perces, függ a kezelendő terület nagyságától. Már egy kezelés is látványos eredményt nyújt sok esetben, de igazán kiemelkedő eredményre 4-6 alkalom után lehet számítani. A kezeléseket 5-8 naponta szükséges ismételni. 
Egy napon belül több testrészt is kezelhetünk, de maximálisan 2-3 terület javasolt. Például egy arckezelés után egy hasi zsírbontást is elvégezhetünk. 
A terápia kívánt hatását 30-60 napon belül éri el. Az arc textúrájának javítása érdekében csak  félévente ajánlott a kezelés.

Árak

1 terület
5+1 alkalmas bérlet 

2 terület
5+1 alkalmas bérlet 

3 terület
5+1 alkalmas bérlet 

30.000 Ft
150.000 Ft

50.000 Ft
250.000 Ft

70.000 Ft
350.000 Ft

Bevezető akció

6 alkalommal 1 terület kezelése + 6 nyirokmasszázs  194.000 Ft helyett 45.000 Ft, ide kattintva tudsz lecsapni egy ilyen bérletre: https://bodyukeszthely.hu/termek/6alkalmasexilis/

3 alkalommal 1 terület kezelése + 3 alkalom nyirokmasszázs 102.000 Ft helyett 29.000 Ft, szerezz be egy ilyen bérletet ide katintva: https://bodyukeszthely.hu/termek/3-alkalmas-exilis-kombinalt-berlet-masolat/

Bejelentkezés

Exilis kezelésre kolléganőnk a hét 3 napján tud fogadni:
Hétfő 8-20
Szerda 8-20
Péntek 8-20

Bejelentkezni személyesen a szalonunkban, a +3630 433 02 15 telefonszámon vagy 24/7 online időpontfoglaló rendszerünkön keresztül tudsz, melyet ide kattintva éresz el: https://bodyukeszthely.hu/elerhetoseg/

Ellenjavallatok

Terhesség, a fém vagy elektromos implantátumok, például a pacemaker, daganatos megbetegedés.