Gondolkodtál már azon milyen lehet 20.000 felülést vagy guggolást megcsinálni?
Gyanítjuk nem!
Ugyan ki lenne olyan elvetemült, és emellett kitartó, hogy azt végig tudja csinálni? És mennyi időbe telne? Napokba vagy hetekbe?

LEHETLEN KÜLDETÉS – volt ezidág!
Mostantól viszont szalonunkban könnyedén, mindössze 30 perc alatt elvégezhetsz akár 20.000 felülést úgy, hogy meg sem kell mozdulnod, sőt még különösebb izomlázad sem lesz!

EMSCULPT - izomnövelés és zsírcsökkentés

Zsírcsökkentés és izomnövelés egyszerre? Ne vicceljünk? Nem viccelünk!

Az EMSCULPT egy non-invazív, elektromágneses gép, melyet zsírcsökkentésre és izomnövelésre használhatunk, méghozzá egyszerre.

 

Mit jelent ez?

Azt, hogy a kezelés nem jár fizikai beavatkozással, nincs tű, sem szike, tehát nincs fájdalom és nincs gyógyulási idő sem!
Ez egy műtétmentes alakformáló megoldás, hatékonyan és biztonságosan!
Az EMSculpt az izomépítést és a zsírcsökkentést kombinálja egy gépben!

És hogyan működik?

Az EMSculpt a  HIFEM+ (magas intenzitású fókuszált elektromágneses technológia) erejét ötvözi. 

Ez a gép egyedülálló módon egy kezeléssel tünteti el a zsírpárnákat és segíti az izmok építését, az izmok formálását.
Nagy erejű elektromágneses stimuláció hatására teljes izommunka történik meg, ennek köszönhetően 30 perc eltöltése ezzel a géppel nem kevesebb, mint 35-40.000 izom-művelet hajt végre.

Az extrém terhelésnek köszönhetően az izomrostok csak úgy, mint egy sima edzés során terhelődnek, és nagyobb térfogatú rostokat fog létrehozni.

Mivel ez a soha át nem élt izommunka a zsírsejtekből is akar majd energiát felhasználni, ezért ez az alakformálás zsírsejthalált vonz maga után, hiszen a zsírsejtek erre a fajta változásra nincsenek felkészülve. Ez pedig gyakorlatilag annyit jelent, hogy a míg nő az izmunk, a zsírszövetünk  arányosan csökken közben!
Már 4 alkalom látványos eredményeket hozhat a használójának.

Milyen eredményekre számíthatunk?

Az eredmények magukért beszélnek, de több klinikai kutatás is igazolta, hogy a zsírtömegben 20%-os csökkenés történik, az izomtömeg pedig 16%-kal növekedhet.
Eredményekre hosszútávon is számíthatunk, mert a kezeléssorozat befejezése után az izomzat még akár 2-3 hónap kereszül is fejlődhet, hatása pedig több mint fél éven át tarthat.
A szétnyílt hasizom is jó eredménnyel kezelhető! A has izomzatát egységesen erősítve a hasizmok gyorsabban regenerálódnak, visszább húzódnak.

Hogyan zajlik maga a kezelés?

Az első és legfontosabb mindig a személyes találkozó, a konzultáció, ahol megbeszéljük a kezelni kívánt területeket, és egyéb kérdéseket is felteszünk, hogy pontos képet kapjunk a vendégről és a problémájáról. A várható eredményekről is szót ejtünk.

A kezelések során a vendég egy kezelőágyra fekszik, ahol az applikátorokat a kezelendő testfelületre helyezzük, hogy célzottan tudjunk a zsírpárnák ellen küzdeni.
Az eljárás fájdalommentes!
Az izom hőmérséklete a HIFEM+ energia hatására is nő, ez pedig olyan, mintha bemelegítő gyakorlatokat végeznénk az edzés előtt.
A készülék a kezelés során több száz vagy ezer alkalommal húzza össze az izmokat másodpercenként, ciklikusan működve.
30 perc alatt nagyjából 20.000 izomösszehúzódás történik.
A zsírsejtek távoznak a szervezetből, az izomrostok pedig növekedési fázisba kerülnek.

Mely testrészek kezelhetőek a készülékkel?

Belső- és külső comb, has, csípő, derék, fenék, felkar.
Egy 30 perces kezelés alkalmával egy testrészt kezelünk.

Az optimális eredmény elérése érdekében 4 kezelés szükséges, 2-5 nap szünettel a kezelések között. Két hét javasolt a 4 alkalmas kezelési csomagra.

Árak - bevezető akció

Ha a leírtak alapján te is beleszerettél ebbe a kezelésbe, akárcsak mi, akkor most június 20.-áig akciósan lecsaphatsz valamelyik bérletre!

FONTOS megjegyeznünk, hogy az elmúlt 1-2 évben az elektromágneses izomstimálció rendkívül népszerû kezelés lett, és rengeteg cég kezdett el ilyen gépeket gyártani.  Nagy a szórás, már 1 millió forint körüli összegért is lehet kapni hasonló gépeket, de azok hatásossága, biztonságossága nem hasonlítható össze, az akár tíz millió forint fölötti gépekével.
Többször kijelntettük, hogy biztosan nem lesz HIFEM tecnológiát használó gépünk, addig ameddig egy olyan gépet nem találunk, ami minden általunk szabott követelménynek megfelel. 
Az EMSCULPT egy ilyen gép, ezért lett elérhetô szalonunkban.
A kezelések árai szalonunkban drágábbak, de ez a gép minôségét tükrözi.