Szike nélküli zsírleszívás, lehetséges? 
IGEN! A zsírsejtek fagyasztásán alapuló kriótechnológiával.
A szalonunkban elérhető orvosi minősítéssel rendelkező Coolshaping gép, kategóriájában kiemelkedő, páratlan eredményességet garantál.

Hogyan működik ez a zsírbontó eljárás?

Az  Coolshaping gép egy fagyasztó rendszert használ, amely a bőrre helyezett applikátorok segítségével biztonságos és kontrollált módon lehűti a kezelendő területet, segítve a zsírsejtek lebontását és azok eltávolítását.

Hogyan is képzeljük el mindezt?

A Coolshaping alakformáló gép az úgynevezett krioipolízis technológiát alkalmazza, amely a zsír pontos és ellenőrzött hűtését teszi lehetővé a bőrön keresztül. A zsírsejtek  tartósan -5 és -10 °C közötti hőmérsékleten szétesnek, a felszíni zsír mennyisége pedig ezen eljárással, egy kezeléssel akár 40%-kal is csökkenthető 15-90 nap alatt.

A gép különböző területeken alkalmazható, beleértve a hasat, a csípőt, a combot, a karokat és a derékrészt is.

Az elpusztult zsírsejtek a kezelés után fokozatosan felszívódnak és kiválasztódnak a szervezetből.
Az eredmény végleges, az elhalt zsírsejtek nem képződnek újra a kezelt területen.

Mit jelent, ha egy kezelés vagy gép nem invazív?

Ha egy alakformáló gép nem invazív, az azt jelenti, hogy a kezelés során nem szükséges sebészeti beavatkozás, vagyis nem szúrnak semmilyen tűt a testbe, nem vágják fel a bőrt és nem okoznak sem sérülést, sem vérzést.

A kezelés biztonságos, gyors, fájdalommentes, semmilyen előkészületet nem igényel, kényelmes és nyugodt körülmények között zajlik.

Mikor számíthatunk eredményre?

Az  Coolshaping alakformáló gép hatékonysága természetesen függ a kezelendő területtől, a zsírpárnák vastagságától és a kezelés időtartamától is.

Már egy kezelés is látványos eredményeket hozhat és akár 20-30%-kal is csökkentheti a zsírsejtek mennyiségét a kezelt területen.

A kezelési eredmények általában 15-90 nap alatt láthatóak.
21 naponta maximum 1 kezelést lehet végezni. A maximális eredmény eléréséhez összesen 3-4 kezelés szükséges.

Az eljárás teljesen fájdalommentes.

A kezelés nem javasolt a következő esetekben:

– daganatos megbetegedés
– gyulladásos és gennyes betegségek,
– bőrallergia a kezelt területen
– terhesség, szoptatás
– be nem gyógyult sebek és bőrkárosodások
– pikkelysömör, ekcéma

Nagyon fontos!

A kezelést megelőzően legalább 3 liter vizet kell fogyasztani és az azt követő 9 hétben is, amíg végbemegy az elhalt zsírszövet távozása.
Fontos továbbá, hogy nyirokkeringést élénkítő kezelés is ajánlott a zsírfagyasztás kiegészítéseképpen, mert a zsírsejtek itt is a vizelettel távoznak a szervezetből.

Akciók

Májusban a két kezelőfejes zsírfagyasztás 40.000 Ft helyett csak 25.000 Ft

Szeretnéd a maximumra emelni az alakformálást? Válaszd a Cool Shape, 3 hetes alakformáló csomagok egyikét, most szuperkedvezményes áron!