Egy álmunk vált valóra: 2022 januárjában megérkezett hozzánk a 3D-max Shape gép, mely egy csúcstechnológiás -eredetileg orvostechnikai- alakformáló gép.
Nagy a szórás a hasonló gépek és a szalonok által kínált kezelések között, a legtöbb helyen a pár százezer, maximum 1-2 millió forintba kerülő gépekkel végzik a kezeléseket, ezzel szemben a mi gépünk ára egy lakáséval vetekszik. 
Természetesen a gép ára a teljesítményét, hatékonyságát (is) tükrözi, a mi vendégeink biztosak lehetnek abban, hogy valóban minőségi és hatékony kezelésben lesz részük. 
Egy szemléletes példa: a Trabant és a Ferrari is egy autó, mégis hatalmas a különbség, ugye? 

Mit tud a 3D-MAX Shape gép?

 Három fejlett csúcstechnológiáját alkalmazva (kavitáció, vákuummal kombinált rádió frekvencia, valamint LED)  teljeskörű megoldást nyújt a makacs zsírpárnák, lerakódások, narancsbőr, megereszkedett bőr ellen.

 Alkalmazható:

 • alakformálás
 • méretcsökkentés
 • zsírbontás
 • cellulit csökkentés
 • salaktalanítás
 • bőr rugalmasság és feszesítés
 • arcfiatalítás, kollagén rekonstrukció
 • fejbőr fiatalítás, hajnövekedés serkentés céljából.

Tipp: Vásárold meg 3D-MAX bérleted webshopunkban, és a bodyu kuponkóddal -10% kedvezményt kapsz.
Ez az ajánlat csak a webshopos megrendelésekre vonatkozik!

A kezelés menete

Első lépésként tájékoztatunk a kezelésről, ellenjavallatokról, várható eredményekről.
Majd ezt követően átbeszéljük, hogy melyik testterületedre hány perc kezelést, milyen intenzitást javaslunk.

1. Azokon a testterületeken, ahol a zsírréteg több, mint 2,5 cm vastag a kezelés kavitációval kezdődik. 
A kavitációs zsírbontás egy olyan non-invazív beavatkozás, melynek során a nagyteljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület szövetein belül mikro buborékokat hoznak létre. Ezen mikro buborékok összeroppanása során olyan potenciájú nyomásváltozás jön létre, melynek köszönhetően a lokálisan elhelyezkedő zsírsejtek szétesnek. Az ily módon folyékonnyá vált zsír és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszeren át a májba kerülnek, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt eltávoznak a szervezetből. 

Mivel a zsírsejtek száma a születéskor adott és nem növekszik, ezért a kavitációs zsírbontás a sebészeti zsírleszíváshoz hasonló tartós eredményt nyújthat, hiszen a megsemmisült zsírsejtek helyett a kezelt területen újak nem jönnek létre. Ez azt eredményezi, hogy a visszahízás esélye a kezelt területen csökken.

2. lépésként rádiófrekvenciás kezelés következik vákummal kiegészítve.
A RF hullámok hatására  a zsírszövet 60 °C-ra melegszik fel. ( A vendég tûréshatárának megfelelően ezt a hőmérsékletet tudjuk növelni, illetve csökkenteni is.)
A hő hatására a zsírsejtek belseje folyékony, cseppfolyós halmazállapotú lesz, majd a sejtek kiürülnek, így összezsugorodnak. A zsír a nyirokrendszeren keresztül kiürül a szervezetből, ezért fontos, hogy a kezelés alatt napi 2-3 liter folyadékot fogyasszunk. A hő hatására a kollagén termelés is beindul, így a bőr rugalmasabb, feszesebb lesz. Ezáltal a 
rádiófrekvenciás zsírbontás egy fogyókúra után megereszkedett bőrre, vagy súlyfelesleg nélküli narancsbőr eltüntetésére is nagyon hatásos.
Az RF kezelést gépünk vákummal kombinálja, mely fokozza a  nyirokáramlást, és a vérkeringést. A nyirokkeringés akár ötvenszeresére is felgyorsulhat, ami biztosítja a salakanyagok elszállítását a szervezetből. A kezelés hatására felgyorsul a vérkeringés is, ezáltal javul a bőr alatti kötőszövetek oxigénellátása és anyagcseréje. A felgyorsult keringés következtében erősödik a szervezet zsírégetési folyamata. Megerősíti a laza kötőszöveteket, visszaállítja azok rugalmasságát, a bőr feszesebb lesz. A petyhüdt, ráncos bőr kisimítását, az elfáradt bőr regenerálását az egész testen egyaránt segítheti.

FONTOS: A kezelés előtt, minimum fél liter víz elfogyasztása kötelező!

A 3D-MAX shape kezelés után

 • A 3D-MAX kezelést hetente egyszer, maximum 2szer (3nap kihagyással) célszerû elvégezni. Egy kúra 6 kezelésből áll, de az eredmény már az első 1-2 alkalom után centikben mérhető. 
 • A kezelést követően  ajánlott nyirokmasszázs vagy InfraslimX gépünk használata, melyek segítik a feloldott zsírszövet gyors távozását a szervezetből.
 • A tökéletes eredményhez  a kezelést követő 3 napban a cukor és szénhidrát bevitelének csökkentése ajánlott.
 • 2,5-3,5 literre kell növelni a napi folyadék bevitelt
 • Méregtelenítő tea fogyasztása javasolt

Vendégünk képei 3D-MAX shape kezelés előtt és után

Fontos erről beszélnünk...

Van valami, amiről most már muszáj szót ejtenünk a vendégek egészsége érdekében.

Az utóbbi pár hónapban rengeteg olyan vendég jött hozzánk, aki előtte másik szalonba járt, de nem volt rendben minden. 
Nevében azonos, mégis teljesen különböző kezelést végeztek rajtuk. Megégették a bőrüket (!), vízhólyagos lett a kezelt terület, a striák erősebbek lettek, ahelyett, hogy halványodtak volna, és még sorolhatnánk a gondokat, amiket okoztak.

Ez is csak azt bizonyítja, hogy gép-kezelés és gép-kezelés között is HATALMAS különbség van!

A gép teljesítménye és precizitása mellett a felhasznált anyagokban is nagy a különbség. Tudjuk, hogy vannak olyan szalonok, akik ezen spórolnak, de azt is tudjuk, hogy ezzel csak kárt okoznak!

Csak viszonyításképpen:
A kezelést elméletileg lehet végezni egy 1000 Ft-os drogériás testápolóval is, ami nem védi a bőröd, így fordulhat elő égési sérülés. Ezzel szemben mi, egy speciális izraeli kontakt krémet használunk, ami védi a bőrt, pluszban még feszesít is. Ebből a csodakrémből 45.000 Ft-ba kerül egy tubussal!

Egy szakszerûen, és megfelelő anyagokkal végzett kezelés során a bőr NEM SÉRÜLHET! Átmenetileg előfordulhat, hogy a kezelés után az adott terület puffadtabb (vizesebb) lesz, vagy a striák sötétebbek lesznek, de ennek másnapra minden esetben el kell múlnia!

Alaposan tájékozódj, mielőtt szalont választasz, hisz csak egy tested van, vigyáznod kell rá!

Ellenjavallatok

 • Keringési zavarok
 • Helytelen májműködés, veseműködés
 • Súlyos cukorbetegség (diabetes)
 • Belső és középfül panaszok (kezelés zajának elviselése miatt)
 • Fém a testben a kezelni kívánt terület közelében, protézis, vagy pacemaker
 • Láz vagy a kezelni kívánt területen gyulladás
 • Bőrbetegségek a kezelni kívánt területen
 •  Terhesség, szoptatás